Jagt

jagt collage 2

 

Hos Aktiv Fritid er det vores store ambition at kombinere markedets bedste jagtprodukter med god rådgivning og service. Vi er selv jægere, og derfor ved vi ligesom du sikkert også ved, at det ikke nytter at gå på kompromis med udstyret.


Den gode riffel eller det gode jagtgevær, den bekvemme beklædning, der både holder dig tør og varm er simpelthen vejen til gode oplevelser på jagten.

 

Til de erfarne og til begynderne
Vi forhandler jagtudstyr til den meget erfarne jæger, og til ham kan vi skaffe alt interessant jagtudstyr. Men vi er også forretningen for den mindre erfarne jæger og begynderen, der skal godt fra start med udstyr, der bidrager til gode oplevelser.

 

 


Vi monterer selv våben, og vi reparerer våben i samarbejde med de absolut bedste våbenmekanikere i Danmark. Vi har konstant fingeren på pulsen. Vi deltager i messer og udstillinger, og vi udvælger de bedste produkter og forhandler dem til jægere, der ligesom os selv er drevet af passion for jagt og kærlighed til naturen.

 

Beretta logo       Browning logo     blaser logozeiss logo  

 

 

Harkila       Leupold-Logo1            Aim Sport logo               

 

Klæder skaber jægere
Vi tror også på, at den gode jagtoplevelse handler om kvalitetsbeklædning. Derfor forhandler vi den bedste kvalitet af mærkevarer, og vi glæder os hver gang, når det bedste bliver overgået af et nyt produkt, som bare er en tand bedre end det, vi troede var det ultimative.

 

camouflage 575 x N Laksen 330 x 622 

manchetknapper 575 x N


Godser
Aktiv Fritid er et af de førende jagtcentre på Sjælland, og det er vi blandt andet fordi vi arbejder tæt sammen med flere godser. Vi leverer ammunition til flere store jagter, og vi arrangerer store klapjagter hos vores nære samarbejdspartner Bregentved Gods.

 

BREGENTVED S 475 X n

 

Bregentved Gods og Aktiv Fritid
Vi har i mange år haft et godt, gensidigt og udbytterigt samarbejde med Bregentved Gods. Dette samarbejde er i 2012 og 2013 blevet yderligere styrket.

Vi er stolte af, at Aktiv Fritid nu står for alle bookninger af Bregentveds professionelle dagjagter, når det gælder ”single guns” jagterne.

Nu skal du som kunde ikke ud og købe hele dagjagten, men koble dig på med de pladser, du har brug for. Det er en fantastisk mulighed i forhold til forretningsforbindelser, netværk, jagtkammerater mv.
Hvis du har spørgsmål til dagjagterne på Bregentved Gods, er du velkommen til at kontakte Michael Seidenfaden, der er medejer af Aktiv Fritid på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

 

bger 575 x N

Både erfarne og begyndere. Begge dele er vigtige. Den erfarne har brug for høj service, Vi reagerer hurtigt og servicerer fuldt ud. Ift. rep. service på våben. Vi monterer selv med fx kikkerter. Ellers tilknyttet våbenmekaniker - de dygtigste i danmark.

Vi kan skaffe alt, hvad der er interessant. Vi fokuserer på det tigtige sortiment. Vi er på messer og udstillinger og udvælger det bedste. VI er passionerede inden for jagt, og vi deler passionen med vores kunder.

Beklædningen er det samme - nøgleord er bedste kval, mærkevarer. Når det bedste overgår det bedste.

Arbejder sammen med mange godser. Leverer ammunition til mange godser

 

Åbent: Man-fre: 10-18  Lør: 10-15                                                                                                    Aktiv Fritid     Torvet 19     4600 Køge     56 63 15 33

Network Media Hjemmeside fra
Network Media