Härkila / Jagt

 

Flere undersøgelser viser, at jægere er nogle af de lykkeligste mennesker. Det kan vi hos Aktiv Fritid sagtens skrive under på. Det samme gør de hos svenske Härkila, som udvikler og producerer fantastisk beklædning til jagt- og outdoorfolket.


Härkila siger også, at jægerne er nogle af de mest eventyrlystne i verden, og virksomheden benytter derfor eventyrernes beretninger ude fra the wilderniss, når de udvikler nye Härkila-produkter. Materialevalg, design af pasform og udvikling af konkrete funktioner foretages med afsæt i dialogen med jægere.

 

Harkila vg 575 x N


Enhver jæger ved, at en ellers nøje planlagt jagt kan mislykkes, hvis udstyret ikke er i orden. Hos Aktiv Fritid og hos Härkila er det den helt fundamentale filosofi, at man simpelthen ikke må gå ned på udstyr.


Uanset om man sidder i den bidende vinterkulde og venter på vildsvin om natten, om man sniger sig gennem en bøgeskov efter rådyrbukken en tidlig morgen, eller om man forsøger at lokalisere kronhjortens brølen, så er det helt centralt, at beklædning og udstyret er i orden.


Härkilas beklædning ligger i kategorien af det mest komplette og mest avancerede på markedet. Derfor kan du også finde det hos Aktiv Fritid.

 

 

 

 

 

       Gore tex logo           windstopper logo

 

harkila blte 575 x N

 

Åbent: Man-fre: 10-18  Lør: 10-15                                                                                                    Aktiv Fritid     Torvet 19     4600 Køge     56 63 15 33

Network Media Hjemmeside fra
Network Media