Fjällräven

Fjallraven kids nyhed

 

Hos Aktiv Fritid er vi meget glade for at forhandle Fjällrävens produkter, fordi de er med til at gøre det nemmere for vores kunder at nyde naturen.

 

Fjällräven er etableret af Åke Nordin, som stadig er aktiv i virksomheden. Han begyndte allerede som 14-årig med at forbedre den tids rygsække. 10 år senere, i 1960, startede han en virksomhed, som han kaldte Fjällräven.
Åke Nordin fortæller selv om sin passion:


"Selv som ung dreng har min kærlighed til friluftslivet ansporet mig til at forbedre og udvikle mit eget friluftsudstyr. Jeg var ikke særlig glad for de rygsække, man kunne få på dengang. De endte altid som små, ubekvemme klumper nede på lænden. Da jeg var 14 år konstruerede jeg en træramme med en aftagelig taske, som var smal forneden og bred i toppen, hvilket forbedrede vægtfordelingen på ryggen. Den var ikke bare mere bekvem at bære, men jeg kunne også bære en tungere oppakning", og han fortsætter:

"Min kærlighed til friluftslivet har altid været min inspiration. Nye typer af rygsække, revolutionerende soveposer og kondensfri, letvægtstelte har hjulpet Fjällräven med at vokse.
Ved hjælp af teltmateriale, som var for tungt til mit letvægtstelt, syede jeg Fjällrävens første friluftstøj. Det var forskelligt fra alt, hvad der fandtes på markedet. Det nye stof blev døbt G-1000 (G'et står for en vellykket Grønlandsekspedition i 1966). I dag er G-1000 et var verdens mest holdbare og anvendelige materialer."

 

Fjalraven player           fjallraven

 

Fjalraven 575 x N

 

Fjalraven 2 575 x N

 

Åbent: Man-fre: 10-18  Lør: 10-15                                                                                                    Aktiv Fritid     Torvet 19     4600 Køge     56 63 15 33

Network Media Hjemmeside fra
Network Media